lørdag 19. november 2011

De siste gulrøttene


Vi har hatt en varm høst i år. Vi har nå spist våre egne gulrøtter siden sommeren, men nå er det snart slutt. Forleden ryddet jeg i bedet og tok opp de siste gulrøttene før sneglene spiste de. Takket være den fine høsten har sneglene fått en lang sesong og virkelig slått seg løs.


De har laget seg noen flotte ganger i gulrøttene, men trist er det at ikke vi fikk spist de istedet. Litt av problemet har vært at melkekartongene jeg plantet i ikke sto langt nok nede i jorden. Så da kartongene begynte å gå i oppløsning rant bare jorden utover og gulrøttene ble blottstilte for lystne blikk fra grådige bløtdyr. Dette problemet skal jeg unngå neste år, ved å grave dypere! Da skal vi også prøve noen nye farger tenker jeg!
                                                                       -Ove
3 kommentarer:

 1. Synes det er bra gjort å ha spist egne gulrøtter helt til nå! Ellers så prøvde vi lilla,hvite og gule gulrøtter et år, men det ble magre rekker i forhold til når vi plantet de orange. Fortell gjerne om du finner noen sorter som er bra!
  Maria:)

  SvarSlett
 2. Hvor er det fint, at i har haft egne gulerødder indtil nu.
  Tak for kigget.

  SvarSlett
 3. Her er det lenge sidan eg har vore. Eg fulgte bloggen i den spede barndom når hagen var eit villniss og alt såg litt uoverkommeleg ut. Så har bloggen forsvunne for meg og tre år seinare fant eg han att på hageblogger. Utruleg mykje dokke har fått gjort, veldig kjekt å sjå! Eg har skifta hage sidan sist eg fulgte dokke, har mykje å gjere, men det er så kjekt!

  Likte skråninga ved hasselgjerdet veldig godt :-)

  SvarSlett