mandag 29. april 2013

Rekviem for en busk


På småbruket har vi planlagt ny innkjørsel. Før helgen var den rett ved siden av denne praktfulle ildkveden og altså rett på hushjørnet. Vi ville flytte innkjørselen til venstre og var så heldige å få en slektning med gravemaskin til å gjøre jobben. Den tidligere eieren hadde også laget en voll av jord mot veien som måtte flyttes.

I oppstarten lørdagsmorgen ble det litt kjøring på unger og andre ting slik at gravemaskinsjåføren ble alene..


Så når vi kom kjørende var dette det som møtte oss. Det skal sies at busken ikke helt så slik ut som på bildet over fra i fjor sommer. Etter en lang vinter så den egentlig ganske skral og overgrodd ut så hvem kan klandre han. Vi hadde heller ikke spesifisert at den ikke skulle røres så skylden er vår.

Jobben ble gjort på glimrende vis og innkjørselen vår er snart ferdig. Nå blir det en nesten 50 meter lang bøkehekk som skal komme opp her, kanskje med noen rotskudd av ildkveden som spøker innimellom.

2 kommentarer:

  1. Det var jo synd med den flotte ildkveden! Men ikke lett å vite for alle at de tørre greinene egentlig var en flott busk. Det ser i allefall ut til at det blir gjort bra arbid, så dere får ny flott innkjørsel.
    Kanskje et av rotskuddene med tiden kan bli en ny busk, like flott som den gamle.

    SvarSlett
  2. Ja jobben er virkelig bra utført. Ja håper vi kan få flyttet rundt på et skudd også. Vi får se. Nå trenger vi bare litt varme!

    SvarSlett