torsdag 7. mars 2013

Formeiring

Så er det plutselig snart fire veker sidan siste tilskot på stamma kom til verda. Det har gått som ein virvelvind, det tar jo si tid å bli kjent med ein ny liten tass og finne ei ny rytme i huset. Men no som babyskodda har begynt å lette merkar eg kor mykje lysare dagane er, korleis sola varmar lufta når ho skin og kjenner at no er jammen våren i startgropa. Ute i hagen står spirar av snøklokker, klosterklokker, krokus og juleroser klare til å eksplodere ut i blomst når berre lufta blir litt mildare. Hønene er våryre, verper for fullt og stikker av frå hønsegarden heile tida. No må me sørge for å gjerde dei forsvarlig inne før hagen vaknar til liv, ellers ser det mørkt ut for alle saftige små spirar som måtte dukke opp i beda.

Me gler oss stort til ein ny hagesesong!

6 kommentarer:

 1. For en fantastisk nydelig liten fyr! Gratulerer så mye.

  (Kaninen har kommet frem og har allerede fått pyntet opp både inne og ute. Skrytebilder i bloggen.)

  SvarSlett
 2. Gratulere kjempemasse med siste tilskudd på stammen! Herlig :) Har tenkt at det kanskje var tiden nå :) Kos deg masse og nå kommer jo den beste tiden på året, så kan dere være ute i hagen begge to :)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med en skjønn liten avlegger! Det går jo mot vår med stormskritt nå, og det er en flott tid å ha liten baby. Vi håper på en strålende vår og sommer i år med mange flotte utedager.
  Til lykke og kos deg med babyen!

  SvarSlett
 4. For en søt liten avlegger, tillykke til dere!

  SvarSlett
 5. Gratulerer masse masse!:-)
  nefertiti

  SvarSlett