onsdag 12. september 2012

Haust i hagen

Hausten er definititvt her, dessverre er det ikkje lett å nyte den i hagen for her er så gudsjammerlig dårlig ver! Ein liten tur ut med kameraet mellom regnbygene fekk eg til her om dagen, og sjølv om totalbildet er ganske trist for tida så er det ein del fint å sjå inniellom.
Rudbeckia fulgida 'Goldsturm'

Lilje 'Purple Prince'?
To gjestar på sommarfuglbusken
Og ein til på kuletistelen, insekta er så treige no om dagen så det er lett å fange dei gjennom linsa

Valmuefrøkapslar

Dahlia 'La Recoleta'


Løvemunn


Og ein til løvemunn - 'Black Prince'

Blada på viftelønna har begynt å bli raude


Lilje 'Stargazer'


Og ringblomar i kjøkkenhagen. Denne trur eg faktisk skal få bli min kandidat i Moseplassen sin haustkonkurranse!7 kommentarer:

 1. Du har jo fortsatt mye fint selv om det er mye regn hos deg. Får håpe at regnet gir seg og du får se sola litt også! Den 'Black Prince' var lekker :-)

  SvarSlett
 2. Det blomstrer bra i blåbærhagen fremdeles. 'La Recoleta' var lekker!
  Men vi hadde jammen fortjent en periode med litt fint vær etterhvert. Det frister lite med hagearbeid når det er så vått som nå.
  Ha det fint der oppe i høyden!

  SvarSlett
 3. Ringblomster er en god kandidat til konkurransen :) Høstvått er ute også :) Vi sprinter ut mellom bygene. Ut og planter løk må vite! Og mens regnet høljer ned kan vi kanskje ønske hverandre vakre klare høstdager der framme?! Et sted :)

  SvarSlett
 4. Så mye vakkert i høsthagen din. Jeg liker også godt ringblomster. Kan få mange flere fine dager ute, får vi håpe. Hilsen Drude

  SvarSlett
 5. Utrolig hvor mye fint som enda blomstrer i hagene våre... bare vi kommer oss ut mellom bygene. Lykke til i konkurransen!

  SvarSlett
 6. Jeg vil absolutt si at det er mye fint i hagen deres nå. Ringblomster er så vakre og de får selvså seg hvor de vil. Lykke til på Moseplassen! Anne

  SvarSlett
 7. Veldig koselig at du er med på konkurransen med gledessprudlende ringblomst :)

  SvarSlett