tirsdag 9. februar 2010

Eg vil ha verskifte!


Det er nok no. Eg ønsker meg regn. Sipregn og lave skyar, skodde og plsusgrader. Fuktigheit. Frisk duft av mose og jord i nasen, vassdropar i håret, gummistøvlar på beina. Kan eg få det?

Men vinterhagen er fin, eg gir han det. Skjora sine spor som små saumar i snøen, dei blå tonene i snøen, bare kvistar som kniplingar mot klar himmel.Og det er jo faktisk varmt i sola! Kakao og appelsin utgjorde årets første måltid i hagen i år, og det smakte.


Fuglane er flittige spisegjester enno, me håpar på fleire arter enn dei vanlege meisane og raudstrupen. Eg trur me har hatt grønnsisik på besøk dei siste dagane, kanskje blir den varmare i trøya snart og viser seg litt tydelegare. Kokosnøtta er i alle fall uhorveleg populær blant blåmeisane.

Gjett om eg kosar meg med det nye kameraet?

8 kommentarer:

 1. Flotte bilder!

  Jeg skjønner deg godt, for jeg har ønsket meg værskifte lenge... ;)

  SvarSlett
 2. Jeg vil også ha værskifte! -22 igjen her i dag, brr!
  Men du er flink til å fange fine vintermotiv!

  SvarSlett
 3. Det blir visst ikkje værskifte med det første, men snørekord om 8 dagar. Lengste periode med sammenhengande snø, hvis det no ikkje blir mildvær før det.

  Ellers er vi visst fleire som er klar for mildvær og vår. Men snøen gjer det no litt lysare og du tar jo flotte vinterbilder med det nye kameraet.

  SvarSlett
 4. Nei, nei, nei! Feil instilling, meir snø, masse meir! Eg såg forresten (konge?)ørn i går oppi fjellet her. Snakkast på fredag.

  SvarSlett
 5. Eg vil og ha verskifte uten kulde,snø og glatte veier...

  Men det går heldigvis å være litt ute i sola midt på dagen. Det er et flott kakao og appelsinvær.

  Flotte vinterbilder med nytt kamera!

  SvarSlett
 6. Nydelige bilder :-)
  Var en snartur i Bergen i går og det var snø og vinter overalt. Det er nok flere som ønsker seg vår, ja. Her på Hadeland må vi nok vente til i mars. -20 grader på morran i dag er ikke det jeg setter mest pris på.

  SvarSlett
 7. Og neste veke må eg begynne å bevege meg utandørs med baby og vogn og alt som høyrer til, kan ikkje seie eg gler meg med dette føret. Men det er vel berre å bite tennene saman og kjøre på!

  SvarSlett
 8. Nei, nei. Det er jo fortsatt en stund til våren setter inn for fult. Regn nå gir bare sørpe og is ;)

  Godt er det i sola om dagen. Om det ikke blir år akkurat NÅ, så går det riktig vei :)Kakao og appelsin i solveggen høres godt ut!

  Og takk for kommentar i bloggen :)

  SvarSlett