søndag 4. mars 2012

Brobygging og trekning!

Helgen har vært flott og jeg har fått gjort mye med broen. Det som tar mest tid er å mure opp selve kanten som broen skal hvile på. Etter mye tenking har jeg gått helt bort fra å støpe noe fundament. Håpet mitt er at broen blir så tung i seg selv at den ikke kommer til å bevege seg noe særlig. For å redusere sjansen for at den skal finne på noe så murer jeg bjelkene ned i steinene. Som dere ser på bildet er den lengste bjelken på 3 meter, men da stikker den godt inn i muren også. 
Bjelkene er fra et hus som sto her før jeg var født, men er som meg fortsatt i god stand. Ved at den hviler på steinen og ikke i jorden håper jeg den skal holde litt bedre, men vi får se. Det neste nå er rekkverk og planker å gå på. Bredden på broen er ca. 80 cm så den skal akkurat ha plass til en trillebår. Ikke at vi bruker det så mye her i bratthenget, men muligens begynner vi med det.

Så til trekning av billettene til hagemesse. Det var 7 stykker som ville være med i trekninga og ved hjelp av dette snedige stedet har vi trukket ut en vinner av to billetter og det ble Vivi! Da ønsker vi lykke til med drivhusjakten!
                                                       - Ove

7 kommentarer:

 1. Å så koselig det ser ut med ei lit bro over bekken, det har æ også bestandig hatt lyst til og ha i hagen min, men æ har jo ingen bekk, så da er det heller ingen bro :)

  Hilsen Lisbeth ;)

  SvarSlett
 2. Jeg har og en elv jeg skulle bygd en bro over, kanskje dette kunne være en ide å bruke? Gleder meg til å se resultatet! :-)

  SvarSlett
 3. Sitter her og lurer på om det er jeg som har vunnet? Vet det finnes andre som kaller seg for Vivi her i blogglandet!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er du! Har sendt deg pm på hagegal.

   Slett
 4. Hei!

  Ja det er ei lilje, ho vaks og vaks...alle av same type vart so enorme..og året etter var dei borte alle saman. Klarte ikkje vinteren...hadde sikkert ikkje krefter att :)

  Klem!

  SvarSlett
 5. Det blir så fint!!!! Gleder meg til å følge utviklingen, for dette er estetikk i praksis!

  SvarSlett