fredag 25. april 2008

Det blomstrar

Kubjelle


Svibel


Primula 'McWatt's cream'


Alperips


Kuleprimula

6 kommentarer:

 1. Heisann!
  Så fine bilder du har tatt av vårblomter, nydelig! Og så fint at du setter navn på dem. Er i planleggingsfasen av en totalrenovert hage, og det er derfor så greit å se hvordan blomstrene er;)
  Du får ha lykke til med videre hagearbeid!
  Ha ei super helg

  SvarSlett
 2. Alperips har jeg lurt på hvordan ser ut!! Jeg pleier å kjøpe ting som heter "sibir" og "alpe" og slikt for at det skal trives her 625 moh. Kanskje dette er noe for meg? Holder meg ofte til H7 og H8.
  Jeg elsker kuleprimula - men de er kanskje ikke så herdige?

  SvarSlett
 3. Oleiv Lene: Takk!

  Landliv: Alperips har veldig søte men veldig anonyme blomar, den er fin som hekk i staden for buksbom der denne ikkje klarer seg. Kuleprimula står oppført som middels herdig - du kan jo prøve deg! Gardens North er eit kanadisk frøfirma som spesialiserar seg på planter til kalde strøk. Fin side når ein treng planteinspirasjon og tips: gardensnorth.com.

  SvarSlett
 4. Nydelig bilde av den kubjellen :-)

  SvarSlett
 5. Fine og fargerike blomster. :)
  Det er kjekt å rusle rundt i hagen i disse dager. Våren er en fiiin tid, for hageelskere (og andre. Hehe). :)
  God uke i våren til deg.

  SvarSlett
 6. Nydelege vårbilder - kjem i stemning med ein gang : )Eg har linka til deg for eg syns det er kjempespennande å følge utviklinga når hagar blir til. Me driv med det samme, men med eit veldig ulikt utgangspunkt - me flytta inn i nytt hus for eit år sidan og utgangspunktet var verkeleg eit blankt lerret. Blir kjekt å følge deg vidare!

  SvarSlett