søndag 26. februar 2012

Me feirar litt og loddar ut billettar til hagemessa

I starten av februar fylte faktisk denne bloggen fire år, og i dag passerte me heile 10000 besøkande! No har det til tider vore høgst sporadisk oppdatering her, men etter at min makker Ove kom inn som medbloggar har det blitt litt meir stell på sakene. Uansett syns me det er verdt å feire fire år, og har lurt på korleis me skulle markere det. Så var eg jo så heldig å vinne billettar til Hagemessa på Lillestrøm no i Moseplassen X-faktorkonkurranse. Men det er langt frå Bergen til Lillestrøm og det blir nok ikkje til at me reiser dit. 

Difor, etter samtykke frå Anne i Moseplassen, vil me heller lodde dei ut til nokon som har lyst og anledning til å gå. Er det deg? Legg igjen ein kommentar her på dette innlegget så trekker me ut ein vinnar neste søndag!

Og fordi ein alltid må ha med eit bilde når ein skriv innlegg i ein hageblogg kan eg jo legge ved beviset for at våren er nær her i Blåbærhagen - snøklokkene er på gang!

8 kommentarer:

 1. Så nydelig bilde av snøklokker! Våren er nok kommet mye lengre på vestlandet enn her. Jeg var så heldig at jeg vant to billetter selv, men har gitt bort den ene til ei venninne. Men jeg skulle gjerne hatt en billett til, til enda ei venninne, så da slenger jeg meg med i trekningen. Har lagt meg til som følger også :-)

  SvarSlett
 2. Snøklokker er det fineste som finnes når snøen forsvinner om våren.
  Jeg har bare noen få, så jeg må nok kjøpe meg noen flere og legge ned til høsten.

  Krysser fingrene for at jeg vinner en billett hos deg. Må nemlig nedover til Lillestrøm og se etter nytt drivhus!

  Ønsker deg en fin søndagskveld. Klem

  SvarSlett
 3. Jeg har tatt runden i hagen min flere ganger i dag i håp om at snøklokkene ville komme frem, men de lar vente på seg her på østlandet. Da er det hyggelig å se de vakre snøklokkene i blåbærhagen.
  Gratulerer med fantastisk plassering i X-faktor på moseplassen. Ikke verst med så mange flotte bidrag! Jeg skal sørge for at billettene til hagemessen blir meget godt brukt om de kommer min vei, og jeg vil gi en fyldig rapport på bloggen min og på den måten sende litt inspirasjon tilbake til blåbærhagen!

  SvarSlett
 4. Hm, kanskje jeg rett og slett hadde hatt godt av en tur på hagemesse?
  Det er ganske lenge siden nå og jeg kunne nok trenge noe annet enn silketrykk å tenke på. Dessuten har jeg jo ny hage som jeg ønsker skal bli frodig og koselig.

  Gratulerer så mye med 4-årsjubileet!

  SvarSlett
 5. Selv om jeg bor lengre unna Lillestrøm enn dere har jeg lyst til å dra på messe. Billetter ville være et bra påskudd for å ta turen.

  SvarSlett
 6. Smått misunnelig på bildene fra vestlandet om dagen :) Men som østlandsbebodd kan jeg i det minste glede meg til hagemesse - og i hvert fall hvis jeg vinner billetter!

  SvarSlett
 7. Er gjerne med i konkurransen :-)

  SvarSlett
 8. Gratulerer med jubileet og med premie i fotokonkurransen! Siden det er et stykke til Lillestrøm fra meg også, behøver jeg ikke være med i trekningen,- hadde lyst til å gratulere likevel.
  Ha en fin uke!

  SvarSlett