onsdag 12. oktober 2011

Nye planter og flott hull Den siste tiden har jeg jobbet ute i øsende regnvær med gjørme langt opp etter støvlene for å bli ferdig med den nye veggen. Nå er den omtrent klar, men det mangler et malingsstrøk. Været idag er helt nydelig og det er flott å se bakken tørke litt opp. Materialet til veggen er restene av et gjerde jeg kjøpte på Finn.no for flere år siden. Jeg har delt plankene i to på langs for å få mest mulig ut av dem. I sommer fikk vi flere stiklinger av eføy som om noen år skal dekke hele denne veggen.
Her er hele veggen, uten dør riktignok. Bak veggen med hull har jeg bygd et vedskjul med tak over. Til venstre for døråpningen har jeg brukt en armeringsmatte på 210 cm x 120 cm som en klatrevillvin skal få boltre seg på.
De siste dagene har vi vært på forskjellige hagesenter og handlet på salg. Foran nettet kan en skimte en liten barlind "Grønland" som med tiden skal bli like rund som hullet i veggen og slik speile det. Jeg kjøpte en barlind til som også skal trimmes til en kule som skal stå foran steinen til høyre. 

Barlind er et av mine favorittrær, så jeg kjøpte en "Fastigiata robusta" også. Denne skal nesten ikke trimmes i det hele, fordi den vokser rett opp. I tillegg har denne bær også som ser flott ut. Jeg er litt usikker på hvor denne skal stå, men den kommer til å se bra ut uansett.
- Ove

3 kommentarer:

 1. Dette kommer til å bli lekkert etter hvert, du må holde oss oppdatert på prosjektet.

  SvarSlett
 2. Har sett sånne "vinduer" i gjærer i godt etablerte hager og de gir en utrolig flott effekt :)Også lurt å gjenta formen i omgivelsene!

  Hilsen Maritfri

  SvarSlett
 3. Husk at barlind er giftig. Pass på ungane!

  SvarSlett