søndag 16. oktober 2011

Døren på plass og løker i jorden

  
Nå er endelig døren på plass i gjerdet. Vi har lett etter en passende gammel dør på ulike steder, men tilslutt måtte vi se i øynene at slike dører finnes bare ikke. Derfor har jeg heller snekret sammen en. Passende nok er den også bygd av det samme gjerdet som veggen. Jeg hadde håpet på å finne noen flotte hengsler brukt, men det var heller ikke enkelt å få tak i. Heldigvis hadde Claes Olson noen til meg. Slåen er ikke i hus ennå, men den er funnet og skal kjøpes inn fra en estisk smed på epla.no.

I går satte vi blomsterløker i jorden rundt treet. Vi endte opp med en pakke på 50 Blåstjerne "Scilla siberica". Vi delte de opp i tre grupper rundt stammen og så håper vi de sprer seg slik som dette. Men det er først til våren. Nå er det høst og noen av buskene i hagen lykkes faktisk med å gjøre det til noe fint.
Lønn "Osakazuki"    

Hageblåbær  

 
Aronia   
Hjertetre
                                                                                         -Ove

3 kommentarer:

 1. Fine høst farger på bildene dine, æ har også fått løkene i jorden, så det blir spennende og se til våren om noe av de kommer opp:)
  Ha en fin søndag, hilsen Lisbeth :O)

  SvarSlett
 2. Trur du kan vere ganske trygg på at scillaen spreier seg! Dei er fine vårløkar, men hos meg med gamal hage er der tendensar til at dei spreier seg ganske ukontrollert. Uansett, blått scillateppe om våren er vakkert!

  SvarSlett
 3. Så morsom å se at dere har plantet lønnen i samme setting somjeg selv har plantet den ene av lønnene mine i Vågen :)
  Så får vi håpe at begge lønnene finner godt feste i bergsprekkene :)

  SvarSlett