tirsdag 27. januar 2009

Det sjette bildet i den sjette mappa

Så har denne utfordringa nådd meg også, via Helt på jordet. Oppgåva er då altså å vise det sjette bildet i den sjette bildemappa. Alle bilda mine ligg på den gamle pcen og foreløpig utanfor rekkevidde, så då brukar eg likegodt albumet mitt på Hagegal.


Bildet er frå parsellen min, og det er tatt i august 2006. Lilja heiter 'Pink Perfection' og blomstra det første året. Sidan har det berre kome stilkar med blad. Men løkane blei flytta hit til Blåbærhagen i haust og eg har håp om at blomane vil komme tilbake. Uansett er det eit fint sommarminne!

Eg sender utfordringa vidare til Pusepilde, Nefertiti og MariannG. Eg trur dei fleste andre hagebloggarane har fått denne, eller?

3 kommentarer:

  1. Å, den har jeg også hatt. Dengang huset var helt nytt og jeg mitt første bed. Så den bringer minner. Den blomstret kanskje to år før den ga seg

    SvarSlett
  2. Jeg leste "Trädgårdsamatörarna" fra 1997 på sengen i går kveld. Der var liljen din beskrevet som kravstor. Egnet seg best i krukke. Forkultur og forlenget høst - vinterhage/drivhus med andre ord. Vår sommer er for kort for den. Akkurat som om ikke vi viste det fra før. Den er altfor kort.

    SvarSlett
  3. Jaså ,ja. Det forklarar saka, Heltpåjordet! Og når Gry har same erfaringar så er det vel ikkje vits i å håpe på for mykje. Hmm, då blir det vel ledig plass til ei anna lilje?

    SvarSlett